Когато се намесвате с непоискан съвет или с някаква непоискана 

...
 Когато се намесвате с непоискан съвет или с някаква непоискана 
Коментари Харесай

Намесвайки се с непоискан съвет в живота на човек, получавате неговата карма! А трябва ли???

   Karma-1 Когато се намесвате с неизискван съвет или с някаква непоискана  „ доброта “ в живота на някой човек, ще  получите тъкмо следното:

1. Частично ще поемете върху себе си неговата карма, уроците, които той би трябвало да изживее, да отработи, да изучи, да осмисли, НО САМ.

2. Вашите препоръки могат могат да  потребни и нужни, само че защото те са получени безплатно, а не посредством персонален опит, страдалчество, загуби, молби към  висшите сили, като първо – те  не се ценят, и като второ – ще получите Отгоре следния  Въпрос: Вие самият  към този момент сте идеален и сте безусловно наясно на  кого и какво е належащо? Така ли????

3. Висшите сили ще виждам, че се намесвате в Божественото божество и ще стартират да ви  ревизират вас самите. Ще ви изкушават, ще ви оргaнизират тествания за устойчивост, ще ви пращат обстановки за отработване. Уверени ли сте, че ще устоите (а и би трябвало ли) и ще си вземете изпита за  богоподобен?

4. Установявайки контакт с някого, вие  споделяте своята сила с него и  получaвате от неговата сила (а знаете ли каква е???). Ние сме устроени по този начин, че връзките ни развиват. Но има хора, чиято сила може да ви навреди, обремени, попречи, заблуди.

5. Всеки човек се намира на свое  равнище на развиване и притегля съответните трептения, информации и хора. Ако някой нещо не е привлякъл, това значи, че той или би трябвало израсне или да падне на несъмнено равнище, само че това взема решение Космосът, а не Вие!

Повторете  това и  си го повтаряйте всеки ден!

Хората с неприятна карма ненавиждат котките!

 

Повечето естествени хора се отнасят към котките доста позитивно, само че някои изпитват към тях с нищо необяснима неприязън. Котките ги нервират, нервират ги, пречат им. На пръв взор, какво от…

Цялата публикация

Карма: Защо страдат положителните хора?


Всички на  този свят считат, че  заслужават единствено най-хубавото. Всички  си мислят, че всичките им  дейности са безвредни, всичките им неистини са бели, а дейностите им  няма да имат отрицателно…

Цялата публикация

Една от Най-важните Мудри: Мудрата на Живота

 

В тази публикация ще разгледаме  една от най-важните мудри в йога. Тя оказва помощ да се оправяме с бързата уморяемост, усъвършенства остротата на зрението, способства за  излекуване на очите. Тази мудра…

Цялата публикация

Магията на облиците: Вярвате ли, че единствено една фотография може радикално да промени живота ви?

 

Знаете ли, че единствено една единствена фотография може радикално да промени живота ви и на вашите близки? Не ви се има вяра? Всъщност  тъкмо това настояват специалисти в областта на биоенергетиката.…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР